Maak tijd voor Knutsel-tijd...!


Eindelijk heb ik tijd kunnen maken om mijn eerste blog te schrijven.

 

Wat een tijd heb ik achter de rug zeg! Mijn hele knutsel-business heb ik de afgelopen maanden even flink onder handen genomen! 

Drie jaar geleden begon ik mijn knutselavontuur officieel in Middenmeer onder de naam De Stamp-in'. Ik vond het nu tijd voor verandering, tijd voor een nieuwe start met een nieuwe naam! Een naam die veel beter bij mij past! 

 

Wat vind ik nou zo leuk aan knutselen?

Ik ervaar het als een heerlijke ontspannen bezigheid! Ik ben creatief met mijn handen bezig, ik creëer iets, Ik kan met hetgeen ik gemaakt mezelf of een ander blij maken en ik besteed mijn tijd nuttig.

  

Wat vind ik het leukste om te knutselen?

Lekker creatief bezig zijn met foto's, wat ik al jaren doe, vind ik het leukst! De laatste jaren heb ik het kaarten maken ook een beetje in mijn vingers gekregen, waar ik ook geen genoeg van kan krijgen! Nu hou ik me veel bezig met het ontwerpen van eigen digitale teksten die je zowel op kaarten als in je fotoprojecten of in een home deco kunt verwerken! In de afgelopen jaren heb ik zoveel ervaring en inspiratie opgedaan, dat ik er nu mijn eigen bedrijfje mee ga starten! Ik wil hetgeen ik het liefste doe en mijn kostbare knutsel-tijd delen met anderen! 

 

Met het starten van mijn eigen knutsel-bedrijf, start ik ook met een knutsel-actie tegen Kanker! 

Als je in je directe omgeving met deze ziekte te maken hebt gehad en je daardoor een dierbare hebt verloren, voel je je zo machteloos. Zelf kun ik er niks tegen doen, maar ik kan er wel een steentje aan bijdrage! Ik ga een deel van mijn Knutsel-tijd... inzetten tegen kanker! Mijn eerste actie start ik op 19, 20 en 21 oktober tijdens beursdagen op de Paper Passion! Je kunt dan kennis maken met Minke's Knutsel-tijd...en een digitaal geletterd kaartje, geprint met een sprekende tekst, zelf inkleuren of intekenen met een patroon! 

 

Ga je ook naar de Paper Passion, kom dan bij Minke's Knutsl-tijd... op stand 022 een kaartje knutselen voor het goeie doel!

 

Na 22 oktober komen er meer knutsel-acties, creatieve workshops en leuke kinderactiviteiten in mijn knutsel-agenda te staan!

 

Lees hier meer over mijn Knutsel-actie tegen kanker!

 

Lieve knutsel-groet,

 

Minke.


Reactie schrijven

Commentaren: 0