Een kaart met een boodschap!

Op zaterdag 7 oktober was het wereld kaarten maak dag. Het evenement, wat ik toen had gepland heb ik helaas moeten annuleren omdat ik naar een condoleance wilde van een meisje van 16 die na 4 jaar de strijd tegen kanker heeft verloren! Afschuwelijk om op zo'n jonge leeftijd met deze vreselijke ziekte geconfronteerd te worden en daar dan aan te komen overlijden! Vreselijk voor het jonge gezin waar ze uit is weggerukt!

 

Om hier ook in mijn knutsel-actie tegen kanker bij stil te staan, organiseer ik op zondag 12 november, haar geboorte maand, een "Knuffel-kaarten-maak-dag om de "KanjerKetting" te steunen! 

Op deze knutsel-dag gaan we met mijn eigen ontworpen Anna Gretha design knuffel stempel-set, een aantal mooie "knuffel-kaarten" maken! Kaarten in verschillende stijlen en met verschillende technieken! Hou je van strak en simpel of van veel kleur en verschillende laagjes, alles is mogelijk. Je maakt de kaarten helemaal in jou stijl! Wil je een nieuwe techniek leren, ook dat kan, want bij Minke's Knutsel-tijd is genoeg inspiratie te vinden! Ook de minc gaan we gebruiken om een paar stijlvolle geprinte knuffel-kaartjes te maken!

Wat zou ik het geweldig vinden als ik hier heel wat aanmeldingen voor mag ontvangen! Iedereen heeft wel eens een knuffel nodig! Of het nou een felicitatie knuffel is of een knuffel om je beter te voelen, een knuffel doet iedereen goed! Dus meld je aan en doe mee om zo ook een steentje bij te mogen dragen aan de "KanjerKetting" die kinderen met kanker zoveel steun geeft!!!

 

Verdere informatie over deelname plaats en tijd, kun je HIER vinden

 

Een knuffel-groet,

 

Minke.

Reactie schrijven

Commentaren: 0