Eerste donatie "Knuffel Actie"!

Hoe heilzaam en kostbaar kan een knuffel toch zijn! De eerste regel van het gedicht "Knuffels" wat mijn zusje voor haar overlijden heeft geschreven, met de boodschap een knuffel door te geven aan een ieder die een knuffel nodig heeft, heeft voor mij een dubbele betekenis gekregen! 

Want de knuffel stempelset, die ik 2 weken geleden binnen kreeg, om op 19 oktober tijdens de Paper Passion beurs in Tilburg, mijn knuffel-actie tegen kanker mee te starten, is bijna UITVERKOCHT!!!!

Daardoor heb ik binnen 2 weken van mijn "Knuffel-actie-tegen-kanker" al een eerste donatie kunnen doen!!!

KWF

Uit alle reacties, berichten en e-mails die ik persoonlijk heb ontvangen van de mensen die de "Anna Gretha design knuffel stempelset" hebben gekocht, blijkt hoezeer ze zich betrokken voelen bij de actie die ik aan deze stempelset heb verbonden. Mede ook door het feit dat er bijna geen knuffel tekst stempels zijn te vinden, wordt mijn knuffel stempelset met open armen ontvangen en mijn "knuffel actie" massaal ondersteunt! 

Ook verschillende ondernemers steunen deze actie door de knuffel stempelset aan hun eigen assortiment van hobbymaterialen toe te voegen!
 
Voor mij een stap in de goeie richting om zeker met deze "Knuffel-actie" door te gaan. "Anna Greta design" is geboren!!!
De komende week gaat mijn 2e stempelset in productie! "Kerst Knuffels", want juist met Kerst heeft er altijd wel iemand een speciale kerst knuffel nodig! De levertijd duurt nog 3 weken, nog ruim voor de decembermaand om met de feestdagen je naasten een speciale Kerst Knuffel te sturen!!!
Wil je mijn "Knuffel-Actie-Tegen-Kanker" blijven steunen, Bestel dan nu alvast de Clear Stemps "Kerst Knuffels"!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0