Blinkende Kerst Knuffels!


Na het succes van mijn stempelset Knuffels, zijn de Kerst Knuffels nu ook te bestellen! Wat was het spannend, of ik ze op tijd geleverd zou krijgen. 

 

Zelf ben ik al lekker met de Kerst Knuffels aan het knutselen! Ik heb een leuk nieuw product ontdekt, wat ik helemaal geweldig vind! Een product waarmee je met simpele technieken, prachtige stijlvolle kaarten kunt maken. Je kunt hele mooie 3d effecten creëren met leuke embostechnieken! Ook kun je ermee stempelen en blenden, daarmee krijgen je kerstkaarten een sjieke uitstraling! Omdat met kerst alles mag blinken en fonkelen, verstuur ik dit jaar "Blinkende Kerst Knuffels"! 

 

 

Dit geweldige nieuwe product waar ik mijn kerstkaarten mee maak is, Metallic Gilding Polish. 

Metallic Gilding Polish is een wax met een creme-achtige mousse uiterlijk. Het is sneldrogend en op vele materialen toepasbaar. Dit product is vanaf 15 december in 6 kleuren in Minke's Knutsel winkel te bestellen!!!

Wil je het zelf ervaren hoe mooi dit product werkt, dan kun je bij Minke's Knutsel-tijd kennis maken met dit mooie nieuwe product. Kom deze week of volgende week naar 1 van de workshop avonden en laat je verrassen!!!!

 


Kerst Kaarten Knutsel-tijd...

Woensdag 13 december 19.30-21.30 uur.

Donderdag 14 december 19.30-21.00 uur.

 

Maandag 18 december 19.30-21.00 uur

Dinsdag 19 december 19.30-21.00 uur

 

De koffie staat klaar!

Kosten €10,- Inclusief materialen, koffie/thee met wat lekkers!Reactie schrijven

Commentaren: 0