Kerst-knutsel-actie!

Metallic Glding Polish van Cosmic Shimmer is een wax op waterbasis. Het heeft een creme-achtige mousse uiterlijk en is sneldrogend. De wax is toepasbaar op vele materialen. Het kan worden gebruikt op papier met masks en embossing folders om prachtige (reliëf) achtergronden te creëren. Het is ook perfect voor MDF-projecten. Je kunt er zelfs mee stempelen en kleuren mengen met de ingebouwde applicatiespons in de dop! Ik heb er al verschillende projecten mee gemaakt, het werkt fantastisch!!!!Maak nu kennis met dit mooie product en je krijgt vanaf vandaag tot 23 december 15% korting op je bestelling!!!

Bestel vandaag en maak er je laatste kerstkaarten mee!

Ook de stempelsets Knuffels, Kerst Knuffels en de ansichtkaarten van Anna Gretha design kun je deze week met 15% korting bestellen!!!

 

Actiecode: Kerst-knutsel-actie!

Deze week krijg je van mij iedere dag een video tutorial met de Metalic Gilding Polish te zien!

 

Bestel nu en knutsel met mij mee!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0