Metallic gepimpt telefoonhoesje!


Mijn dochter vroeg gister aan mij of ze met dat mooie product haar telefoonhoesje mocht pimpen! "Je kunt het proberen", zei ik tegen haar! Ze koos de mooiste kleurtjes uit die ik had om te gebruiken en ging voorzichtig aan de slag! Ze vond het wel jammer dat ik nog niet alle kleuren in mijn winkeltje had, want ze is gek op leuke felle kleurtjes! 

Hoe het product werkt, hoefde ik haar niet uit te leggen. Ze is er al helemaal vertrouwd mee. Ze ging heel zorgvuldig te werk. De ondergrond kreeg eerst een laagje "Silver Dream" en nadat ze het een beetje had laten drogen, ging ze er met "Mint" overheen! Terwijl ze bezig was zei ze continu, "mama wat is dit een geweldig product!" "Je moet nog meer kleurtjes bestellen!"  "Hier kan ik zoveel leuks mee pimpen!" "Mam hier moet je workshops mee gaan geven!" Geweldig, wat was ze enthousiast!!!

 

Ze is er wel een tijdje zoet mee geweest en vond het erg leuk om te doen! Leuk zo zo'n middagje samen met mijn dochter knutselen! Zelf ben ik ook met een leuk project bezig om te met dit product uit te proberen!

Nu hebben we allebei nog een week vakantie! Nou dan weet ik wel wat we volgende week samen gaan doen! samen nog meer oude spullen pimpen!!! Ze heeft al een doosje klaar staan met oude spulletjes waar ze als eerste mee wil beginnen! Zelf heb ik ook al een paar leuke potjes, lijstjes en kleine vaasjes klaar staan om een 2e leven te geven!

Dit wordt een leuke creatieve start van het nieuwe jaar, samen met mijn dochter! Dan zal ik me dus eerst maar even samen met haar over de kleurencollectie van dit mooie product buigen! Als zij nu al zo enthousiast over haar telefoonhoesje is, zal ze zeker de nieuwe kleurtjes ook willen uitproberen! 


Gebruikte materialen:

Golden Olive
€ 6,50 2
Mint
€ 6,50 2
Rich Red
€ 6,50 2
Silver Dream
€ 6,50 2

De komende week gaan we gezellig samen aan wat leuke nieuwe projecten werken, waar zeker ook leuke workshops uit zullen rollen! Het wordt dus hoog tijd om ook mijn workshopkalender voor het nieuwe jaar te updaten!!!

 

Tot gauw!

 

Knutsel-groet,

Minke.


Reactie schrijven

Commentaren: 0