Wat betekent "knutselen" voor jouw?


Voor mij is knutselen altijd al een soort van uitlaatklep geweest. Ik kan uren thuis in mijn knutselkamertje of in mijn workshopatelier doorbrengen en alles om mij heen vergeten. Als ik knutsel, kom ik helemaal tot rust. Even mijn hoofd leeg maken na een lange dag werken, even lekker met mijn handen bezig zijn en de wereld om mij heen vergeten. Van knutselen krijg ik altijd weer energie! Het geeft mij een kik als ik weer iets moois heb gecreëerd. Of het nu een kaartje is of een leuke scrap. Van knutselen wordt ik gewoon een blij mens!

 

 

Alle mooie projecten die de afgelopen maanden in de facebook-groep "Anna Gretha desings" zijn gedeeld, hebben mij nog meer inspiratie geven om meer met mijn "knutsel-tijd" te gaan doen. Er zullen nog een aantal producten in de lijn  "Anna Gretha Design" in 2018 worden uitgebracht! Mijn ontwerpen van embossing folders, stansen en stencils gaan in januari 2018 in de productie en zullen in februari worden uitgebracht!!! Dus mijn "Knuffel-actie tegen kanker" gaat in 2018 ook gewoon door! 

 

In 2018 ga ik meer van mijn Knutsel-tijd met jullie delen! Knutselen betekent voor mij heel veel! 

Ik ga met al mijn eigen producten workshops geven, zowel online als in mijn eigen workshopatelier in Middenmeer. 
Omdat mijn bedrijf in de kop van Noord Holland is gevestigd en de afstand voor sommigen misschien wat te groot is, ga ik mijn workshops in 2018 dus ook online aanbieden! Alle informatie hierover komt komende week op mijn website te staan! Hier vertel ik meer over in mijn volgende blogpost!!!

 

Ik heb er zin in om er een mooi creatief nieuwjaar van te maken! Door mijn knutsel-tijd met jullie te delen, hoop ik voor velen een inspiratiebron te zijn! 

 

Betekent "Knutselen" ook zoveel voor jouw? Knutsel dan in 2018 met Minke's Knutsel-tijd... mee!!!

 

Ik wens jullie allemaal een creatief, goed en een gezond 2018!!!

 

Een lieve nieuw-jaars knutsel-groet,

 

Minke.


Reactie schrijven

Commentaren: 0