Online Knutsel-tijd...


Wat ik me begin 2017 al had voorgenomen, ga ik in 2018 maar eens echt ten uitvoer brengen. "Mijn Knutsel-tijd delen!  Ik heb de afgelopen week mijn hele knutsel-studio thuis ingericht om mijn knutsel-tijd op video vast te leggen en met jullie te delen! En dan kom je erachter hoeveel mooie hobbymaterialen en producten je al in huis hebt!!!

Ik heb heel wat knutsel-materiaal bij elkaar gespaard de laatste jaren. Niet van één merk, maar van heel veel verschillende merken. en nu ben ik ook nog bezig met een eigen merk aan hobbyproducten, op de markt te brengen! Maar ja, als dat nou het hetgeen is, wat je het liefste doet, dan kun je toch niet anders dan het met iedereen te delen! Zo ben ik dus het nieuwe jaar begonnen!!!

 

Ik heb eerst al mijn hobbymateriaal gesorteerd en gegroepeerd en een hele duidelijke planning voor mezelf gemaakt! Dit jaar gaat het me lukken om eens met al dat verzamelde hobbymateriaal mooie projecten te maken. De laatste maanden heb ik me heel erg verdiept in de wereld van hobbyproducten en de hoeveelheid merken en wat er zoal met de materialen en producten wordt gemaakt! En dat is niet mis!!! 

Misschien heb jij net zo'n verzamelwoede als ik en heb je onderhand zoveel hobbymateriaal van verschillende merken in je kast staan, waarvan je niet eens weet dat je het hebt, maak dan gebruik van mijn online "Knutsel-tijd" die ik je biedt in 2018 en knutsel met mij mee!!! 

 

Ieder maand ga ik mijn "Knutsel-tijd" online delen in een aantal leuke workshops waar je in je eigen vrije tijd aan mee kunt doen! Ik ga "online" knutselen met letters, inkt, stempels, papier, foto's en met heel veel materiaal wat bij heel veel hobbyisten in de prullenbak beland!!! 

 

Vanaf 21 januari 2018 gaat mijn "Online Knutsel-tijd" van start!!!

 

WIE KNUTSELT ER MET MIJ MEE???

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Truus Nelissen (maandag, 15 januari 2018 08:10)

  Lijkt me heel leuk ik knutsel ook graag.

 • #2

  Knorrie Kreatief (maandag, 15 januari 2018 10:00)

  Lijkt me super leuk om aan mee te doen

 • #3

  Ciela van de Water (maandag, 15 januari 2018 15:58)

  Lijkt me leuk je te volgen en ben benieuwd naar het gebruik van zoveel verschillende merken, ook vooral bij de inkt kussens, voor welk projekt kies ik de juiste inkt!
  succes.