· 

Creativiteit is mijn favoriete kleur!!!


De afgelopen week heb ik me even bezig gehouden met al die mooie kleuren Metallic Gilding Polish die ik binnen heb gekregen! Voordat ik ze in mijn knutsel-winkel heb geplaatst, wilde ik er eerst even een paar leuke kaartjes mee maken om te kijken welke kleuren nou mooi met elkaar zijn te combineren! Ik werd zo blij van al deze mooi kleuren, dat ik niet kon kiezen. Wat een inspiratie!!!!

Ik heb gewoon een paar potjes open gedraaid en ben lekker met het spul gaan smeren. Na een avondje zo bezig te zijn geweest, had ik mijn eerste serie kaartjes zo klaar. Met dit product kun je eindeloos experimenteren, heb ik wel ontdekt! Hoezo enthousiast! Wat kunnen kleuren toch een hoop creativiteit in een mens los maken!!!

Alle 30 kleuren zijn nu te bestellen bij Minke's Knutsel-tijd! Bestel je voor 1 februari je 3 favoriete kleuren, dan krijg je GRATIS toegang tot de online workshop "Mixed Media met Metallic Gilding Polish" die zondag 11 februari van start gaat!!!


Wat is jouw favoriete kleur???

Reactie schrijven

Commentaren: 0