· 

Soms heb je zelf ook een "Knuffel" nodig!

Het is me eindelijk gelukt even de rust te vinden om mijn hoofd leeg te  maken en met mijn hobby bezig te zijn! Vandaag had ik daar echt even behoefte aan. Afgelopen weekend is een nicht van mij, net als mijn zusje, op 47 jarige leeftijd aan kanker overleden. Als je dat te horen krijgt, staat de tijd weer even stil. 

 

Ik moest nog een project maken met een nieuwe techniek voor mijn online Mixed Media workshop, die afgelopen zondag al online had moeten staan, maar waar ik nog niet echt de inspiratie voor kon vinden. Ik wilde juist vandaag weer even wat kleur aan mijn leven brengen, in deze trieste periode, dus koos ik een paar fleurige kleurtjes uit om mee te gaan beginnen! 

Ik zag in een mandje mijn mini gelli plate liggen en dacht, "die ga ik maar weer eens gebruiken"! Ik kreeg spontaan inspiratie en had er zowaar weer zin in. De afgelopen maand ben ik met wat nieuwe ontwerpen bezig geweest. Ik heb o.a. een stencil ontworpen, die ik even wilde uitproberen met mijn nieuwe product "Metallic Gilding Polish". Met het sjabloon, wat ik zelf met de cameo heb uitgesneden, heb ik leuke verschillende achtergrondjes gemaakt op de gelli plate! Helemaal geweldig! Ik had geen eens tijd om een kop thee te drinken. De ene kaart na de andere rolde uit mijn handen! 

Het ene moment inspiratie.nul en het andere moment ben ik niet meer te stoppen! Wat kan ik hier toch weer van genieten! En dan wil je vast wel geloven dat ik super enthousiast ben over het werken met mijn nieuwe product op de gelli plate! En dan ook nog in combinatie met mijn eigen "Anna Gretha design Knuffel-Stencil"! Deze zelfgemaakte "Knuffel" had ik vandaag echt even nodig!

Creativiteit brengt echt weer kleur aan mijn leven in een heftige periode! Al mijn gevoelens en emoties kan ik erin kwijt. Vooral als ik met mooie kleuren bezig ben, dan vloeien ze zo uit mijn handen! Niet alleen de kaartjes, maar ook mooie nieuwe stempel teksten, borrelen tijdens zo'n heerlijk creatief moment,  in mijn gedachten weer omhoog! 

Maar nu eerst even gauw les 2 van mijn Online workshop mixed media met Metallic Gilding Polish verder uitwerken en de filmpjes die ik vandaag van deze mooie "Knuffel" kaarten heb gemaakt, online in de Online Workshop facebook groep zetten! De workshopkandidaten hebben er hierdoor een paar dagen langer op moeten wachten. 

 

Lijkt het je leuk om ook met deze online workshop mee te doen, dan kun je je nog aanmelden. Alle informatie over de online workshops kun je HIER vinden!!!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Diana (donderdag, 22 februari 2018 06:14)

  Prachtig geworden en zeer inspirerend!!! Ik zal ze ook weer eens uit de kast halen

  xx
  Diana

 • #2

  Karen (donderdag, 22 februari 2018 09:31)

  Zo herkenbaar uw verhaal.goed dat u weer begonnen bent met knutselen. Het werk is prachtig

 • #3

  Anita (donderdag, 22 februari 2018 12:40)

  In het leven gaat de glans soms voor even weg, Dat wat we verliezen geeft ons weer kracht, inspiratie en kleur! Voor altijd zijn jullie in liefde verbonden. Het zijn schitterende kaarten Minke.