· 

Herinneringen zijn voor altijd!

Het is alweer een week geleden, het Scrap & Bep weekend, waar ik ieder half jaar naar uit kijk om naar toe te gaan! Een plek die voor mij een dubbele betekenis heeft gekregen! De plek waar ik anderhalf jaar geleden ooK was, toen mijn zusje Anna Gretha overleed. Vorige week heb ik daar aan 2 hele bijzondere projecten gewerkt. We kregen ruim van te voren de lijst met de benodigde materialen gemaild, die we zelf mee moesten nemen. Ik wist dus hoeveel foto's ik nodig had en dat we 3 kleine projecten zouden maken, waarvan 2 scrapprojecten. Ik had me voorgenomen om in ieder geval te proberen de 2 scrapprojecten af te krijgen! 

Het eerste project waar we aan gingen werken, was het minialbum. Van voor naar achter, was het thema van het album en het zag er best wel ingewikkeld uit! Ik heb altijd even moeite met op gang komen, maar toen ik eenmaal bezig was, was ik niet meer te stoppen. Tot diep in de nacht, zijn we de eerste avond door gegaan! Alle pagina's van het album heb ik met Metallic Gilding Polish bewerkt, want ik wilde het album in "Mixed Media" stijl maken. Ik heb dus niet de materialen gebruikt die we bij het project hadden gekregen.

De volgende dag, moest ik alleen de foto's nog printen die ik in het album wilde verwerken! Ik had maar 6 foto's nodig voor dit album. Ik wilde er een herinneringen album van maken met een paar foto's van leuke gebeurtenissen die ik de laatste jaren van haar leven, samen met Anna Gretha heb beleefd! De foto's heb ik in zwart/wit geprint, dat vond ik mooier bij het geheel van het album passen! Het heeft nu een rustige uitstraling gekregen, waarin de foto's en de bijpassende teksten goed tot zijn recht komen! Ik ben er zelf erg trots op, hoe het album uiteindelijk is geworden!

Het 2e project was een layout waar 4 foto's op verwerkt moest worden. Aan de hand van een sketch, gescreven in de form van een dictee, ging ik met de onderdelen aan de slag! Ook dit project heb ik in "Mixed Media" stijl gemaakt. Lekker smeren met Metallic Gilding Polish en een beetje schuiven met de onderdelen totdat alles op z'n plek lag! Ook voor de layout heb ik gekozen voor zwar/wit foto's!

Op de layout heb ik de laatste foto's die we als gezin samen met Anna Gretha hebben gemaakt verwerkt! Een dierbare herinnering aan een gedenkwaardige dag! Een dag om nooit te vergeten! Door de foto's op deze manier te verwerken houd je de herinnering levendig! 

Ik ben heel erg blij met deze bijzondere projecten waarop ik 2 van mijn nieuwe stempelsets heb gebruikt. Een stempelset met 7 teksten over "Herinneringen" met een glinsterende traan! En de stempelset van Anna Gretha haar gedicht "Knuffels", in een cirkel geschreven, die heel mooi als achtergrondstempel in heel veel projecten is te gebruiken! 

Herinneringen zijn voor altijd! Voor mij betekenen deze teksten heel veel. Hoe mooi is het om op deze manier foto's van een dierbare te verwerken. Foto's van iemand die een deel van je leven is geweest. Ik koester die herinneringen en laat ze op deze manier voor mijzelf voortleven. Het is ook mooi om op deze manier op je herinneringen terug te kijken, die je samen heb beleefd. Je beleefd de momenten samen dan weer opnieuw. Deze projecten krijgen van mij dan ook een mooi plekje!

De komende dagen ga ik met nog een aantal nieuwe producten uit de lijn Anna Gretha design mooie projecten maken, die binnenkort zullen verschijnen! Hierover lezen jullie in mijn volgende blogpost meer!!!


Steun ook in 2018 Minke's "Knuffel-actie tegen Kanker" en STEMPEL MEE!!!

Binnenkort te bestellen!!!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sonja (dinsdag, 03 april 2018 07:52)

    Wat een mooie herinnerings projecten zijn dat geworden.