· 

De Art Specially, laat je kleuren leven!!!

Ik heb wel even een paar dagen nodig gehad om weer met beide benen op de grond terecht te komen! Wat een geweldig weekend heb ik, samen met mijn dochter Lianne achter de rug! Het begon al met de voorbereidingen, die mij al heel wat stress heeft bezorgd! Denk je dat je al je nieuwe producten op tijd voor de beurs in huis hebt, krijg je op "vrijdag de 13e" te horen dat het niet op tijd aankomt! Hoezo "ongeluksdag"!!! Gelukkig was er wel een kleine spoed order onderweg met een minimale voorraad waar ik het op de beurs dan maar mee moest doen! Zo gingen we dus vrijdag op weg om ons stempelplekje op te bouwen! Ik was wel van plan om er net zo goed een mooi feestje van te maken! 

Toen ik een half jaar geleden mijn eerste stempelset "Knuffels" uitbracht, had ik niet gedacht hier nu op de Art Specially te staan met 8 nieuwe producten! Het was een droom die uit is gekomen! Ook op deze beurs heb ik mijn "Knuffel-actie tegen Kanker" mogen presenteren! Ook hier heb ik herhaaldelijk mijn verhaal mogen doen, over de kracht van een "Knuffel", zoals mijn zusje Anna Gretha dit in haar gedicht heeft beschreven en waarmee ik veel mensen iets moois heb mee kunnen geven! 

Het thema wat voor mij centraal stond tijdens de Art Specially was "Kleuren" De inspiratie voor de teksten van mijn nieuwste stempelset, heb ik op een hele bijzondere manier gevonden! Anna Gretha was en is omringd door kleuren! Haar leven was een en al kleur en dat straalde ze ook uit! 

De "Knuffel" heeft mijzelf het afgelopen half jaar weer nieuwe kracht en inspiratie gegeven om deze mooie nieuwe producten uit te brengen! De teksten van mijn nieuwe stempelsets "Kleuren" en Herinneringen" spraken de mensen heel erg aan.Teksten die ook een stukje van de andere kant van het leven benadrukken! Teksten waarmee je jezelf kunt identificeren of waarmee je een ander een warm hart kunt toedragen  Deze stempels waren op beide dagen dus ook binnen no time uit mijn kleine voorraad uitverkocht! 

De make & take tafel was ook continu bezet! Zoveel belangstelling was er voor dat geweldige glimmende product waar je zo lekker mee kunt smeren en kliederen! Metallic Gilding Polish, nog niet zo bekend, heb ik ook op de Art Specially kunnen introduceren! Met de nieuwe embossing folder "Knuffel" zijn er heel wat mooie kleurrijke kaartje gemaakt. Ook de achtergrond stempel van Anna Gretha's gedicht "Knuffels" werd veel gebruikt in de achtergrond op de mixed media kaartjes! Wat heeft Lianne de make & take goed gedaan, wat was iedereen enthousiast, zowel over de nieuwe producten van "Anna Gretha design", als over de mooie kleurtjes, in die handige potjes! Super trots ben ik op haar!


De zondag was wel een hele bijzondere dag voor mij. Mijn lieve nichtje Sanne, de dochter van Anna Gretha, wilde mij wel een dagje assisteren! Ik was heel blij met haar hulp en aanwezigheid, soms heel stilletjes op de achtergrond! Dit betekende heel veel voor mij en dit heeft ons beide heel erg goed gedaan! 

The day after kwam dan eindelijk mijn hele zending met alle nieuwe producten binnen, en kon het tellen beginnen! Voor veel klanten die op de beurs mis grepen, konden de stempels alsnog op de post! 

 

We kunnen terug kijken op een geslaagd evenement! We hebben die twee dagen veel leuke, lieve en gezellige mensen ontmoet. Dankbaar dat we ook op de Art Specially de producten van Anna Gretha design konden presenteren! Minke's Knuffel-actie is ook hier door veel bezoekers met open armen ontvangen!

 

Nu gaan we weer over tot de orde van de dag! Lekker zelf spelen met mijn nieuwe producten en ervoor zorgen dat deze mooie nieuwe producten in veel hobbywinkels komen te liggen!!!

 

Ook voor mij is de Art Specially een grote inspiratiebron geweest!!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0