· 

Gezocht Workshoppers aan de keukentafel!

Voor het  designteam van Anna Gretha design zijn wij op zoek naar Workshoppers, die workshops willen geven met de producten van Anna Gretha design.

Anna Grerha design is een hobbymerk met een boodschap. De boodschap van Anna Gretha, die op 22 oktober 2016 overleden is aan baarmoederhalskanker, zit in alle hobbyproducten verwerkt. In de teksten van de stempels en andere producten wordt een lettertype verwerkt wat het handschrift is van Anna Gretha. Gevoelige Nederlandse teksten die voor veel mensen een betekenis hebben. Teksten die mensen aanspreken en waarmee ze zich kunnen identificeren in een bepaalde periode van hun leven. Ook kunnen de teksten bemoedigende woorden zijn die je een dierbare kunt sturen op een moment dat ze het nodig hebben.

 

 

Creativiteit kan ook een emotionele uitlaatklep voor iemand zijn! Zit iemand in een creatieve dip en heeft diegenen even geen inspiratie dan kunnen de teksten van Anna Gretha design mensen weer helpen om de creatieve geest weer op te laden en het leven weer kleur te geven. 

 

Om met de producten van Anna Gretha design te kunnen werken heb je een belangrijke tool nodig, je eigen creativiteit waarmee je kunt creëren vanuit je gevoel. Iemand de ruimte kunnen geven zijn gevoelens en gedachten in mooie eigen projecten tot uiting te laten brengen.

 

Deze workshops kun je geven in een winkel, aan je eigen keukentafel, gewoon in je eigen vertrouwde omgeving, of op een plek waar je de ruimte en de vrijheid hebt om je creativiteit tot uiting te brengen, waarmee je anderen in je workshops kunt inspireren.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor jezelf en wil je leren inspirerende workshops te geven en anderen te kunnen motiveren om meer creativiteit uit zichzelf te halen, meld je dan aan voor het workshopteam van Anna Gretha design.

 


"Samen staan we sterk"

In de maand september organiseren we samen met het team Mei Elkoar van Samenloop voor Hoop Drachten een landelijke workshop marathon met het thema "Samen staan we sterk!" Voor dit evenement zijn we op zoek naar Workshoppers die in 1 van de weekenden in september workshops willen geven met de producten van Anna Gretha design en het stokje willen doorgeven aan andere Workshoppers.

Voor dit evenement kun je je eigen workshops bedenken en voor je klanten een eigen workshoppakket samenstellen, waarmee je de workshops wilt geven. De producten van Anna Gretha design kun je voor de inkoopprijs bestellen en voor de overige producten in de online winkel van Minke's Knutsel-tijd ontvang je 15% korting. Zelf ontvang je een eigen gekozen workshoppakket, waarvan de Anna Gretha design producten GRATIS zijn en van de overige producten uit Minke's online winkel, die je wilt gebruiken voor de voorbereidingen van je workshops, ontvang je 15% korting. 


Wat zijn de vereisten:

- Je hebt een eigen blog, je bent actief op facebook, instagram en/of youtube om je workshops te promoten

- Je kunt zelf mooie foto's maken van je workshopprojecten 

- Je werkt met je eigen materialen, van verschillende hobbymerken en verwerkt deze in combinatie met de producten van Anna Gretha design.

- Je kunt goeie/uitgebreide werkbeschrijvingen maken voor je workshopklanten.

 

Wat wil ik van je weten:

- Wie ben je en wat zijn je creatieve hobby's?

- Wat betekent je hobby voor je?

- Volg je met regelmaat (online)workshops?

- Heb je zelf ervaring met workshops geven?

- Stuur de links van je blog / Instagram / Facebook /Youtube?

 

Wat kun je van mij verwachten:

- Een eigen gekozen workshoppakket waarvan je de Anna Gretha design producten GRATIS ontvangt.

- Een eigen samengesteld workshoppakket (met korting) waar je de workshops mee gaat geven. 

- Werken in een enthousiast team waarin we elkaar ondersteunen en inspireren

- Voor de foto's en/of video's van je gemaakte (workshop)projecten, ontvang je een Anna Gretha design watermerk.

- Je (bedrijfs-)naam en workshopadres word gelinkt op de Inspiratieblog en op de website van Anna Gretha design. 

- Minimaal 3x per jaar een workshoptraining dag!

 

Ben je geïnteresseerd en wil je graag deelnemen aan het workshopteam en de "Samen staan we sterk actie" steunen, stuur dan voor 6 augustus je motivatie naar Minke's Knutsel-tijd. minkes@knutsel-tijd.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0