· 

Winkeliers gezocht voor de Workshop-actie "Samen staan we sterk"!


Minke's Knutsel-tijd en het team Mei Elkoar van Samenloop voor Hoop Drachten organiseren in de maand september een landelijke workshop marathon met het thema "Samen staan we sterk!"

Voor dit evenement zijn we op zoek naar winkeliers die de producten van Anna Gretha design in hun winkels willen verkopen en in 1 van de weekenden in september een workshop willen geven met de producten van Anna Gretha design en het stokje willen doorgeven, om zo de actie "Samen staan we sterk" te ondersteunen!

Op 28 en 29 september wordt de samenloop voor hoop in Drachten gelopen. Tijdens deze samenloop worden er sponsorborden geplaatst van de winkeliers die aan deze "Workshop Marathon" hebben meegewerkt en de opbrengst van de workshopactie "Samen staan we sterk" wordt bekend gemaakt!


Wilt u als winkelier deze Workshop-actie ondersteunen, dan kunt u zich hier aanmelden!

 


Winkeliers die de producten van Anna Gretha design willen bestellen,

kunnen zich hier registreren! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0