· 

Feestelijke start nieuw workshopseizoen...

Na een paar weken hard werken heb ik dan eindelijk mijn Knutselatelier helemaal klaar voor het nieuwe workshopseizoen. Het heeft even geduurd, maar het is de moeite waard geweest om er even wat extra tijd aan te besteden. Ik kreeg alweer de herfstkriebels, dus laat het najaar maar beginnen. Ik ben er helemaal klaar voor!

Zaterdag 22 september gaat de deur van Minke's Knutsel- en workshopatelier feestelijk open! Je kunt gezellig even binnen lopen en aanschuiven voor een leuke Make & Take. Er zijn mooie handgemaakte kaarten en hobbyproducten te verkrijgen en er staat een grote raad-pot waar je een leuke prijs mee kunt winnen! Deze feestelijke open dag staat in het teken van de workshopactie "Samen staan we Sterk"

Dinsdag 25 september is er, ook in het teken van de workshopactie "Samen staan we Sterk een leuke Dutch DoobaDoo workhop! We gaan met Metallic Gilding Polish en een herfst en kerst DoobaDoo mal 2 prachtige sfeervolle projecten maken!


Vanaf 1 oktober gaan alle wekelijkse activiteiten weer van start. Elke week worden er leuke workshops en activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ook zijn er wekelijkse wast activiteiten waar je gezellig bij aan kunt schuiven.

-maandagochtend is het "Koffie-tijd

-dinsdagavond om de week "de stempel-klas

-woensdag om de week cropavond "mijn leven in beeld"

-donderdagmiddag "kinderknutsel-klup

-vrijdagavond "Ik en mijn BuJo"

-zaterdag 1x in de maand "Scrappen voor moeder/kind samen"

-zaterdag 1x in de maand "Art Journaal Laat jouw leven kleuren"

 

Wil je deelnemen aan 1 of meerdere workshops, kijk dan in de workshopagenda voor meer informatie en naar de verschillende datums en meld je aan!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0