· 

Beursactie-Designteam Call #BuJo.nl

Voor het designteam van Anna Gretha design zijn we op zoek naar enthousiaste BuJo scrappers, die mee willen werken aan de nieuwe Nederlandse BuJo lijn  Deze lijn bestaat uit een BuJo boekje, compleet met een aantal bijbehorende Nederlandse Stempelsets, waarmee je geheel in eigen stijl je eigen BuJo, travel notebook, planner of (school)agenda kunt maken. Met de bijbehorende Stempelsets, creëer je iedere maand weer een andere layout, wat jou BuJo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk maakt! Je kunt er ook een creatief jaarboek of fotoboek van maken. De boekjes zijn losbladig en worden met planner discs gebonden. Op deze manier kun je de pagina's makkelijk bewerken en nog zelf eigen pagina's aan je BuJo toevoegen.

Ben je een enthousiaste TN'er, BuJo- of dagboekscrapper en zou je wel als designer willen werken met de nieuwe #BuJo.nl lijn van Anna Gretha design? Kom dan op de Paper Passion naar de Stand 065 van Minke's Knutsel-tijd en stel je eigen BuJo-kit samen! Bij je eigen samengestelde kit ontvang je een inschrijfformulier waarop je je motivatie, om als BuJo-designer mee te willen werken, dient in te vullen. Deze kun je aan het eind van de dag op de stand inleveren. Op maandag 22 oktober worden er uit de inschrijvingen 3 nieuwe designers gekozen! 

Designteam Call #BuJo.nl

Dus ben je een enthousiaste BuJo scrpper en ook zo verslaafd aan deze leuke creatieve manier van het werken in een creatief dagboek? Ga dan deze uitdaging aan en misschien wordt jij wel de nieuwe designer die met de nieuwe #BuJo.nl producten van Anna Gretha design, leuke creatieve en vooral inspirerende voorbeelden mag maken voor ons Inspiratieblog en demo's mag verzorgen in ons eigen atelier en op beurzen!

Ik zou zeggen, DOEN!

Tot ziens op de PaperPassion!

Reactie schrijven

Commentaren: 0