· 

Bloemen! 2 nieuwe producten AGD!

Een jaar geleden bracht ik, tijdens de Paper Passion beurs, onder de naam Anna Gretha design, mijn eerste Stempelset Knuffels uit. Met het uitbrengen van de "Stempelset Knuffels" ben ik een jaar geleden ook de "Knuffel actie tegen Kanker" gestart. Wat deze actie en de producten, die het afgelopen jaar nog meer uit zijn gekomen bij veel mensen hebben los gemaakt en wat ik daardoor allemaal heb meegemaakt, is niet te omschrijven. Ik ervaar dit dagelijks als ik zie wat voor moois er met de producten wordt gemaakt.

 

Ik heb inmiddels een designteam van 14 enthousiaste leden, die ieder op zijn eigen creatieve manier prachtige projecten maken met de producten van Anna Gretha design. Het designteam groeit alleen nog maar, om alle producten optimaal te kunnen gebruiken in het maken van designs. Inmiddels zijn er 12 producten uitgebracht die al in 12 winkels in Nederland worden verkocht. En dat heb ik allemaal in 1 jaar bereikt! Super trots zou Anna Gretha op mij zijn!

Nu is het dan ook het moment om de 2 nieuwe producten, die deze week tijdens de Paper Passion uit zullen komen, aan te kondigen! Een Stempelset in combinatie met een Stans, met het thema "Bloemen!" Ook aan dit Thema hangt weer een heel bijzonder verhaal.


Mijn inspiratie voor dit thema is een Digi-stamp, die ik op 19 juli 2015 gekozen had voor de "spreuk van de week" voor de Challengeblog van Cards & Scrap, waar ik als lid van het designteam voorbeelden maakte voor de maand Challenges. Aletta Heij, mede beheerder van het Challengeblog van Cards & Scrap, ontwierp toen de digi's en heeft van deze spreuk een Digi-Stamp voor mij gemaakt, die ik op een kaart heb verwerkt. Deze spreuk had ik toen bewust gekozen, om mijn 2 zussen, na 21 jaar, weer met elkaar in contact te brengen. Ik heb deze kaart toen naar hen beide opgestuurd, met een wens. Dat deze spreuk in dat jaar een nog groter betekenis kreeg, wist ik toen nog niet. Precies 3 maanden later, overleed mijn vader op 19 oktober 2015 en stond ik samen met mijn 2 zussen aan zijn graf en vertelde ik het verhaal over "Onze Bloementuin". Het prille contact, wat vanaf toen weer tussen mijn 2 zussen is ontstaan, heeft maar kort mogen duren, want een jaar later op 22 oktober 2016 overleed Anna Gretha en bleef ik samen met mijn zus achter. Mijn verhaal over onze bloementuin kun je HIER lezen.

Van deze spreuk heb ik nu een nieuw ontwerp gemaakt, maar dan met het handschrift van Anna Gretha erin verwerkt. Ik wilde de stempel precies zo hebben, zoals Aletta deze voor mij had gemaakt, omdat deze toen zoveel voor mij betekende. Ik heb Aletta over mijn ontwerp gesproken en ze vindt het Super dat ik er nu een eigen stempel van heb gemaakt. Ik heb er nog een paar mooie tekst stempels bij ontworpen die voor mij op dit moment veel betekenen. Weer een mooie Stempelset met een verhaal waar iedereen zijn eigen boodschap uit kan halen. Ik vond het een mooi moment om deze nieuwe producten na 1 jaar, weer op de Paper Passion uit te brengen. Mijn zusje is uiteindelijk voor mij de aanleiding geweest om haar wens en mijn droom in vervulling te laten gaan! Haar bloem zal door deze Stempel, voor altijd blijven bloeien!


Dikke Knuffel en tot ziens op de

Paper Passion!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  jolanda roffel (dinsdag, 16 oktober 2018 22:02)

  hai
  dit jaar heb ik je op de laatste kaarten beurs in den bosch van dit jaar ontmoet.
  ik ben erg onder de indruk.
  en heb de stempels van knuffel bij je gekocht met de embossing folder.
  het betekent allemaal heel veel voor mij.
  want vorig jaar om deze tijd na 17 okt deed ik en bevolkingsonderzoek tegen baarmoeder kanker.
  ik kreeg eind okt de uitslag dat het toen niet goed was.
  moest eind nov geopereerd worden .moest in jan opnieuw geopereerd worden,
  mijn baarmoeder moest eruit.een zware tijd was het.
  maar ik ben nu genezen.ik word morgen 46.en ik kom 18 okt a.s naar tilburg met de trein van uit a,dam.
  ik maak veel kaarten met jullie stempels.ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen.
  ga zo door,
  veel liefs jolanda roffel