· 

Meaningful-Crafts

Een nieuw merk, met de eerste nieuwe producten, die ik samen heb ontwikkeld met de producent van het bedrijf,  waar ook de producten van Anna Gretha Design worden geproduceerd! Hoe ik aan dit bedrijf ben gekomen, is al een wonder op zich en sindsdien betekent dit bedrijf al heel veel voor mij. Aan het begin van dit jaar heb ik de manager van dit bedrijf ontmoet en we hadden samen gelijk een klik. Na een aantal gesprekken leerde ik zijn bedrijf een beetje kennen en kon ik hem mijn productidee meegegeven om te laten ontwikkelen.

De eerste maanden werd er nog niet veel met het productidee gedaan. Na een paar chatgesprekken kreeg het idee al wat meer vorm. Er werden 3D tekeningen gemaakt en een proefmodel in 3D geprint. Wat was ik trots, dit proefmodel te zien. Alles werd in samenspraak beslist. De vormgeving en alle functies van het product moesten getest en beoordeeld worden. Dit hele proces heeft ruim een half jaar geduurd. Een ontwikkeling waar ik vanaf het begin bij betrokken ben geweest. Tijdens deze productontwikkeling, ontstond er een nauwe samenwerking, waardoor de band met dit bedrijf nog sterker werd.

Door verschillende gebeurtenissen die in dit jaar hebben plaatsgevonden, kreeg mijn hobby voor mij steeds meer een grotere betekenis. Door al deze gebeurtenissen, ben ik meer op zoek gegaan naar mezelf en wilde ik meer betekenis geven aan mijn creativiteit. Door op een persoonlijke manier creatief bezig te zijn, ben ik meer in verbinding gekomen met mezelf, waardoor er nog meer mooie en betekenisvolle ideeën zijn ontstaan.

Met het uitbrengen van deze nieuwe producten, komt er ook een nieuw merk uit. Een nieuw merk, wat is ontstaan vanuit mijn eigen creativiteit en vanuit een betekenisvolle periode in mijn leven die mij gevormd heeft tot waar ik nu ben. Meaningful-Crafts. Er zullen producten uitkomen waar je je eigen betekenis aan kunt geven, producten die je kunt gebruiken om je eigen creativiteit mee te ontwikkelen en meer vorm te geven. Producten waar je intuïtief mee kunt knutselen, waardoor je meer in verbinding komt met jezelf.

De eerste 2 producten hebben daarom ook een betekenisvolle naam gekregen. Een naam die de functie van deze 2 producten weergeeft en deze 2 producten aan elkaar verbind. "2 Connect Punch & 2 Connect Discs". 2 producten waar je in 2020 al je betekenisvolle knutsels mee aan elkaar kunt verbinden! 

Aan de eerste Pre Orders hebben wij de Black Friday Actie verbonden! Een GRATIS 2 Connect Discs Actie,

die loopt t/m 5 december!!! Met trots kan ik terug kijken op een mooie ontwikkeling en samenwerking die dit afgelopen jaar heeft plaatsgevonden en die we ook, samen in het nieuwe jaar, met het uitbrengen van nog meer mooie nieuwe betekenisvolle producten, zullen voortzetten!

 

In mijn volgende blogpost, meer over Meaningful-Crafts!

 

Knutsel-groet,

 

Minke

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Shirley (zondag, 29 december 2019 10:11)

  Ik kwam u webshop,en blog tegen op google en Instagram. Ben een kijkje gaan nemen.
  Wat een leuke blog en shop. Kwam er spontaan op. Maar ga zeker de tijd even nemen om te kijken. Zag leuke tekst stempels
  Waar ik op me gemakje even naar ga kijken.
  Mvg Shirley

 • #2

  Marie (zondag, 02 februari 2020 21:16)

  Dag, wat kun je met die discs doen?