Minke's Knutsel-activiteiten...

Minke's Knutsel-activiteiten...


Mijn naam is Minke Brattinga en ik woon samen met mijn gezin in Middenmeer, een klein dorp in de kop van Noord Holland. Naast mijn creatieve activiteiten, werk ik parttime bij een grote kinderopvang organisatie op een peuterschool in Middenmeer

 

In 2005 heeft een collega mij kennis laten maken met het fenomeen scrappen! Voor mij ging er toen een nieuwe wereld open. Een wereld, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon! Vanaf die dag ben ik allerlei verschillende materialen gaan verzamelen waar ik naar hartenlust mee kon scrappen! Al gauw kwam ik op het idee om scrap-workshops te gaan geven. 

 

De eerste jaren heb ik de workshops thuis aan mijn keukentafel gegeven, maar sinds 2014 beschik ik over een leeg staand lokaal in de Brede School in Middenmeer, waar ik ook als pedagogisch medewerker werkzaam ben.

Hier kan ik na hartenlust mijn Knutsel-tijd met iedereen delen, door leuke creatieve activiteiten te organiseren voor jong en oud!

 

Hier op mijn website kun je alle informatie vinden over mijn Knutsel-tijd en hoe ik deze omzet in leuke creatieve activiteiten. Wil je een keer langs komen voor meer informatie over de activiteiten, dan is het mogelijk om hier een afspraak voor te maken. Hiervoor kun je het contact formulier invullen.

 

Een lieve knutsel-groet,

 

Minke.