Cursus "Stempel technieken...


Stempelen is de laatste jaren erg populair geworden. Toch hoor ik nog regelmatig fanatieke hobbyisten zeggen, "stempelen", dat is niks voor mij. Stempelen is een techniek, waar je de tijd voor moet nemen om deze goed te beheersen. Als je het 1 keer in je vingers hebt, krijg je er geen genoeg van. Er zijn heel veel trucjes en hulpmiddelen om het stempelen voor iedereen makkelijk te maken. Het vergt alleen wat tijd van jezelf om het te kunnen leren. Met stempelen kun je zoveel verschillende technieken toepassen, waardoor je elk project wat je maakt, weer een andere uitstraling geeft. Elke stempel kun je met een willekeurige kleur inkt afdrukken, waar je oneindig veel mee kunt experimenteren en prachtige achtergronden mee kunt maken.

Wil je ook leren hoe je met inkt, stempels en met simpele technieken prachtige projecten kunt maken, geef je dan op voor de cursus Stempel technieken en laat je elke keer weer verrassen.

 

De cursus wordt om de week gegeven op dinsdagmiddg 14.30 - 15.00 uur


De kosten zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers, exclusief cursus materialen.


5x Stepelkaart €55,-  / 10x Stempelkaart €95,-


Bij deze cursus kun je een Knutsel-kit samenstellen met de producten die we gaan gebruiken tijdens de lessen. Als deelnemer krijg je dan 15% korting op de producten, die je nodig hebt voor de cursus.


Agenda 2019

juni:

dinsdag:11, 25

14.30 - 15.00 uur

 

juli:

dinsdag 9,

14.30 - 17.00 uur


Meld je hier aan...