't Tiener Plannercafé...


Twee keer in de maand organiseer ik een gezellige creatieve avond voor tieners in het Plannercafé, met leuke activiteiten rond het thema "Tijd" Hoe plan ik mijn schooltijd en mijn vrije tijd in. "Hoe kan ik mijn tijd leuk en creatief besteden, zonder dat mijn schooltijd daaronder lijdt". Door al je tijd te organizen in een eigen creatieve planner, kun je heel veel tijd besparen en ziet je dagelijks leven er een stuk kleurrijker uit!

 

Daarnaast bedenk ik leuke uitdagende activiteiten van deze tijd. De nieuwste trend van dit moment is het "handletteren". Mooie teksten schrijven met getekende letters in verschillende lettertypes, wat je ook leuk kunt toepassen in je creatieve planner! Het schrijven van mooie letters is weer helemaal terug! Ook als je niet netjes kunt tekenen en schrijven is dit juist een uitdaging om te proberen. Je zult verstelt staan van je eigen creatieve kwaliteiten en tekenkunsten die je na verloop van tijd zult beheersen!

 

Het handletteren kun je ook toepassen in leuke fotoprojecten. Het maken van Snapshots is ook zo'n hipe op dit moment! Zo leuk om deze shots ook in je creatieve planner te verwerken. 

 

Lijkt het je leuk om een deel van je tijd ook te besteden aan Knutsel-tijd, wordt dan lid van 't Tiener Plannercafé.

 

Je kunt kiezen uit:

-10x Knutselkaart  voor €70,- (is onbeperkt geldig).

-losse entree €7,50,-

 


Agenda 2019

Augustus:

zaterdag:31

19.30 - 22.30 uur

 

September:

zaterdag:14, 28

19.30 - 22.30 uur

 

 

Oktober:

zaterdag 12

19.30 - 22.30 uur

 

November:

zaterdag 2, 16, 30

19.30 - 22.30 uurLid worden, meld je hier aan...