Art Journaling "Gebroken potloden kleuren nog steeds"...


Door het gebruik van kleuren, patronen, mooie teksten en getekende afbeeldingen kun je je eigen gedachten, gevoelens, wensen, dromen in een creatief dagboek in beeld brengen. In het Engels noemen ze dit een Art Journaling.  

 

In een creatief dagboek creëer je je eigen kunstwerk (Art) en je bedenkt je eigen tekst (Journaling) Je kunt woorden gebruiken die veel voor je betekenen of je drukt je woorden uit in beeld door een eigen tekening, stempel of een illustratie. Ook kleuren die je gebruikt zeggen veel over jezelf of over wat je op dat moment voelt. Door dit allemaal in een creatief dagboek te verwerken leer je jezelf kennen  krijg je meer inzicht in wat je allemaal bezighoudt. 

 

Je kunt met verschillende materialen werken zoals potloden, markers, stempels en inkt. Tijdens de workshops leer je hoe je een pagina kunt opbouwen en hoe je met kleur kunt spelen en een (getekende)afbeelding kan laten spreken. Ook krijg je de ruimte om je eigen creativiteit te ontwikkelen en deze vorm te geven in je eigen creatief dagboek.

 

We gaan werken met veel verschillende materialen en we maken gebruik van mooie technieken om de inhoud van je creatief dagboek helemaal op jouw af te stemmen. tijdens de workshops krijg je in groepsverband tips om mee aan de slag te gaan, maar er is ook ruimte voor individuele begeleiding.

 

Bij de workshop zit een basispakket met verschillende materialen die je nodig hebt voor je eigen creatief dagboek.

Kosten voor deelname zijn €22,50 koffie/thee met wat lekkers. (Exclusief basispakket).

Tijdens de workshop kun je je eigen basispakket samenstellen, waar je dan thuis mee verder kunt.

 

De datums van de Art Journaling workshops komen in de agenda te staan.

Deze workshop wordt maandelijks op zaterdag gegeven.

Tijd: 13.30-17.00 uur

 


Agenda 2020

 

 


Meld je hier aan...