Minke's Online Knutsel-tijd...

Er is een speciale facebookgroep aangemaakt voor creatieve papier en inkt liefhebbers! Een groep waarin je samen met andere hobbyisten mee kunt doen aan leuke (online) creatieve activiteiten!

Zit je even in een creatieve dip, dan ben je hartelijk welkom om gezellig, aan je eigen Knutsel-tafel online mee te doen met alle activiteiten die in deze groep worden georganiseerd! Je hoeft er niet eens voor de deur uit! Lekker knutselen in je eigen tempo en wanneer je maar wilt! 
Er zullen verschillende activiteiten in de groep worden geplaatst op het gebied van scrappen, kaarten maken, home deco, mixed media, art journaling en bullet journaling. Alle leden die aan de activiteiten meedoen mogen in de groep hun gemaakte creaties laten zien! . Ik hoop dat we in deze groep, in een gezellige creatieve sfeer, veel inspiratie met elkaar kunnen delen! Mijn motto is "Creativiteit brengt meer kleur aan je leven", en wat ik graag doe, deel ik graag met anderen!

Omdat mijn knutsel-atelier voor veel mensen te ver is om naar toe te komen om cursussen en workshops te kunnen volgen, bied ik een aantal workshops ook online aan.