"Minke's Knuffel-actie tegen Kanker"


Begin juni 2016 kreeg ik van mijn zusje Anna Gretha de opdracht om een mooi tekstbord voor haar te maken met een tekst die Nelson Mandela ooit heeft geschreven. "Onze Diepste Angst" Ze wilde dit graag in haar eigen handschrift gemaakt hebben! Haar eigen handschrift heeft ze mij 29 juni 2016 als een nieuw lettertype gestuurd en heb ik in mijn computer opgeslagen. Twee weken daarna, werd ze ziek en op 22 oktober 2016 overleed ze aan baarmoederhalskanker.

 

Wat was ik blij dat ze voor haar ziekbed nog van haar eigen handschrift een lettertype heeft kunnen maken. Haar rouwkaart is ermee gedrukt en het programmaboekje van de viering van haar leven, met daarin het gedicht Knuffels, wat op haar uitvaart is voorgelezen. Het gedicht is door Anna Gretha, met toestemming van Uitgeverij Gideon, overgenomen uit het boek "Zet een geranium op je hoed en wees blij" en heeft ze ons met een boodschap meegegeven. Het gedicht hangt nu bij al haar naaste familieleden in haar eigen handschrift ingelijst aan de muur! Ook de tekst van Nelson Mandela, wat ze mij had gevraagd voor haar te maken, heeft nu een mooi plekje in haar huis gekregen! 

 

Voor mij een heel kostbaar geschenk om, Anna Gretha haar handschrift en het gedicht Knuffels, wat ik met toestemming van Uitgeverij Gideon mag gebruiken in mijn designs om daarmee haar wens in vervulling te laten gaan. "Iedereen heeft wel eens een Knuffel nodig!" dus geef Anna Gretha's Knuffels door!

 
Uit eerbetoon aan10% van de opbrengst van de Anna Gretha design producten wordt gedoneerd aan KWF kankerbestrijding.