Minke's Knutsel-activiteiten...

In de onderstaande knutsel-kalender kun je alle knutsel-activiteiten, cursussen en workshops van Minke's Knutsel-tijd vinden! Nadat je een boeking hebt gedaan voor een workshop, cursus of een andere knutsel-activiteit. ontvang je een bevestiging van je aanmelding! Je kunt dan de workshop in je winkelmandje plaatsen en in het bestelproces kiezen voor ophalen, dan zullen er geen verzendkosten worden berekend en kun je je bestelling afronden. Na betaling van je workshop naar keuze, is je aanmelding definitief! 

 

Ook bij 1 aanmelding gaat de workshop, cursus of knutsel-activiteit door!

 


"t Stempeluurtje...

Wil je ook eens gezellig samen een middagje knutselen.. Evan tijd voor jezelf en de zorgen van de dag opzij zetten. Van een uurtje creatief bezig zijn, voel je je zo weer een ander mens. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers maak je een paar mooie tijdloze kaartjes. waar je een ander weer blij mee kunt maken. Minke's koffie-tijd is wekelijks op de maandagmiddag open

Maandag 14.00 - 16.30 uur

-7 mei

-13 mei

-20 mei

-27 mei


De Stempelklas...

Wil je ook leren hoe je met inkt, stempels en met simpiele technieken prachtige projecten kunt maken? wordt dan lid van de stempel-klas en laat je elke keer weer verrassen. Kosten zijn inclusief mterialen, koffie/thee/fris met wat lekkers.

't Knutselcafé...

Je werkt tijdens een crop aan je eigen scrapprojecten. Hoe je je foto's ook verwerkt, in project life, een scrapbook, een travel notebook,  iedereen kan aanschuiven. Je neemt je eigen project mee waar je aan wilt werken. 

 

Je mag gebruik maken van verschillende materialen en gereedschappen die voorhanden zijn, zoals Big Shot, stansen, ponsen, stencils, snijmessen, minc, fuse, typemachine, silhoutte cameo enz.Laat jouw leven kleuren...

Wil je leren hoe je met stempels en met verschillende soorten inkt en mediums mooie Mixed Media projecten kunt maken in je Creative Journal?

Meld je dan aan voor deze inspirerende workshop!

Deze workshop is inclusief AGD Kleuren Stempelset en Creative Journal!! De kaft ga je tijdens de workshop al in je favoriete kleuren, een eigen uitstraling geven!

Deze dag workshop is inclusief materialen, lunch, koffie/thee met wat lekkers.

Mijn Planning & (School)tijd...

Een gezellige creatieve dag om samen, op een leuke creatieve manier je planner, Bullet Journal of je Schoolagenda helemaal je eigen inhoud en uitstraling te geven, compleet met Nederlandse teksten. Iedere week weer anders en helemaal in je eigen stijl!

Knutselen met foto's...

Een gezellige scrap-workshop voor moeder en kind samen. Een mooie gelegenheid om samen met je kind iets te creëren. Moeder/oma en kind maken beide een layout van eigen foto's. Ze gebruiken dezelfde materialen zodat de twee layouts samen een spread vormen. Samen maak je de mooiste herinneringen. De kosten zijn berekend voor moeder en kind samen. Inclusief materialen koffie/thee/limonade met wat lekkers. Voor wie? Moeder of oma Kinderen vanaf 6 jaar