Knutselen met tieners...


Twee keer in de maand organiseer ik een gezellige creatieve avond voor tieners. Ik bedenk leuke uitdagende activiteiten van deze tijd. De nieuwste trend van dit moment is het "handletteren". Mooie teksten schrijven met getekende letters in verschillende lettertypes! Het schrijven van mooie letters is weer helemaal terug! In deze techniek kun je je helemaal uitleven en je kunt er helemaal je eigen hobby van maken. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je het handletteren in kunt toepassen! Al deze mogelijkheden kun je tijdens de tiener-tijdavonden leren kennen en er je eigen projecten mee maken! 

 

Ook als je niet netjes kunt tekenen en schrijven is dit juist een uitdaging om te proberen. Je zult verstelt staan van je eigen creatieve kwaliteiten en tekenkunsten die je na verloop van tijd zult beheersen!

 

Het handletteren kun je ook toepassen in leuke fotoprojecten. Het maken van Snapchats is ook zo'n hipe op dit moment! Zo leuk om daar je eigen Snapchat journal mee te maken waar je al je snapshots met je vrienden in bewaard! Of een leuk clipboard met een leuke snapshot met je bff! Leuke knutselmogelijkheden genoeg voor tiener-tijd, dus!

 

Kosten: €6,-

 

De Tiener-tijd data's komen in de Minke's knutsel-kalender te staan!


Wordt lid van Tiener-tijd...

Klik hieronder voor Vragen en inschrijvingen!